Dream, baby, dream!

Dorințele mele din copilărie nu s-au limitat la prințese, prinți pe cai albi, vedete sau tone de dulciuri. Dacă era să fiu o prințesă, atuci ajungeam una cu geacă de piele, accesorii cu ținte și o fustă masivă asortată cu ghete. Prințul meu era musai un vitezoman pe o motocicletă Harley Davidson, iar noi avea să călătorim ascultând Linkin Park în căști. Orice îmi doream când eram mică spărgea tiparile firescului sau lucrurile specifice vârstei. Fapt valabil și în prezent.

 Mai toate visurile sunt asociate cu o aromă. Cele din copilărie îmi amintesc de florile de cireș, din adolescență-  flori de câmp, iar cele de-acum – a note orientale în armonie cu cele de lemn. Ultimile chiar le-am simțit în parfumul  Avon Dreams pe care l-am descoperit exact într-o perioadă frumoasă din viața mea! O coincidență magică spun eu. E ca și cum dorințele mele sunt vociferate în arome sensibile. Cel mai plăcut a fost faptul că parfumul a fost lansat într-o atmosferă friendly și caldă alături de oameni cunoscuți și dragi mie. În tot iureșul de îmbrățișări, revederi și discuții am avut parte de un workshop inedit! Cei prezenți au fost invitați să confecționeze un dream catcher – un talisman care, în viziunea triburilor de indieni din nordul Americii, acesta protejează somnul de coșmaruri și atrage visele frumoase.

Parfumul Avon Dreams mă însoțește acum precum o amuletă parfumantă de care m-am îndrăgostit iremediabil. E miros de primăvară, iar sufletul îmi spune să ies mai mult afară pentru a cuceri lumea, Universul, cerul, pe tine...

 fetele cu blog

 

fete cu blog 2

 

eu cu Mihaela

 

Parfum Dreams

 

dreamcatcher

 

(P)

 

tags:
Back to Top