Avon_true_profil.JPG

BACK TO CLASSIC

Când eram mică priveam cu ochi mari la cum se machiau surorile mele. O adevărată lecţie de imaginaţie: chibrite arse şi cu vârful învelit în vată erau trecute printr-un tub de culoare neagră. Totul se făcea pentru a trasa conturul ochilor. Apoi se lua apă cu zahăr şi se folosea în loc de fixativ.

Recunosc, eu am prins vremuri mai frumoase în care pentru un machiaj nu e nevoie de  astfel de sacrificii. Mie îmi place să mă machiez. Aşa mă simt mai sigură, mai frumoasă, mai altfel. E suficient să am aplicat un rimel şi un ruj şi viaţa îmi pare mai colorată!

După cum se ştie, în funcţie de eveniment optezi pentru un anumit machiaj. Şi totuşi, cred că unul clasic e valabil în orice circumstanţe. Ba chiar am trecut pe la salon pentru a testa cum aş arăta cu un look  mai fin.

Pe lângă baza pentru machiaj, am luat cu mine două produse noi de la Avon: Mascara True Colour Supreme şi rujul True Color Supreme Nourishing, nuanța Conditioning Cherry. Sunt ultimele apariţii în materie de make up lansate de companie şi le puteţi găsi în Broșura Avon.

 Textura cremoasă a rujului are la bază ingrediente hidratante, uleiuri, miere, iar eu mereu am necazuri iarna cu buzele uscate!

Rimelul întăreşte genele, nu le scămoşează, iar graţie uleiului de cocos din compoziţie oferă o fexibilitate genelor pentru o arcuire mai pronunţată.

 Gama Avon True e pentru femeia clasică din tine, pentru spiritul tău romantic, visător, fidel naturaleții și gingășiei.

   

Un mare merci: fotografului Mihai Duca, Make up artistei Cristina Chirtoacă-Corolețchi. 

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro