Viva_la_Vita.jpg

TRĂIEȘTE. SIMTE. INSPIRĂ

Fiecare zi e o super oportunitate să devii cea mai bună versiune a ta. Te implici și cizelezi tot ce însemni tu. Dezvolți, lupți, învigi sau pierzi, cazi și te ridici și mergi mai departe. Viața își are propriul scenariu. Din fericire, tu poți surveni la schimbare acestuia!

 Mereu am încercat să iau de la ea tot ce e mai bun, tot ce ar putea să mă facă împlinită și fericită. Sunt omul care consideră o zi perfectă atunci când a servit un capppucino în drum spre serviciu și are în căști un playlist cu cea mai bună muzică. Sunt cititorul care găsește o carte superbă și poate să o răsfoiască într-un parc pustiu. Zâmbesc la micile bucurii pe care le oferă fiecarui moment și îi sunt recunoscătoare.

Mă simt o învingătoare chiar și atunci când pierd. Aroma victoriei în viziunea mea e una plăcută, e o combinație de note de măr, vanilie, grape fruit, lemn de santal și magnolie pe care am găsit-o în noul parfum „Viva la Vita” de la Avon. Îl asociez cu armonia și degajarea Toscanei, a Florenței pe care am descoperit-o în una dintre călătoriile mele. De-acolo am învățat că fericirea o poți modela după cum îți dorești, fie ea materială sau spirituală.

Acest parfum a împrumutat din cheful de viață specific Italiei, iar eu l-am accesorizat personalității mele!

„Viva la Vita” e mireasma ce caraterizează fiecare zi a mea. Îi oferă încredere, dorința de a simți că visurile se împlinesc, oamenii din jurul meu mă inspiră, iar destinul poate fi o călătorie de neuitat cu momente unice. Emoțiile sunt esența.

Găsești parfumul „Viva la Vita” în noua Broșură Avon și bucură-te de viață așa cum știi tu mai bine! 

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro