unnamed.jpg

YOUR PARFUME, YOUR FREEDOM

Mereu am fost de părerea că prea multe parfumuri nu există. Cred că fiecare aromă se asociază cu o stare de spirit, zi, eveniment, anotimp şi, evident, preferinţe. Mai nou, în colecţia mea „parfumată” şi-a făcut loc un produs nou, Avon Free de la Avon.

E acel gen de parfum pe care îl asociez cu un august târziu, cu un început blând de septembrie. Mixul de crin oranj, pere, ambră, dar şi alte ingredinete fine îl simt ca o mângâiere pe corp.  Avon Free e pentru a-ţi aduce zâmbete suave pe faţă, să îţi aminteşti că în sufletul tău mai este acel sentiment de adolescentă zglobie şi dornică de a descoperi minunăţiile vieţii.

Când eram elevă, aveam obiceiul să cercetez trusa de produse cosmetice a mamei şi să „abuzez” de parfumurile ei! Nu, nu e vorba că îmi interzicea, doar că îi spuneam că atunci când voi fi mare, le voi procura pe cele care le foloseşte şi ea. Mama însă mi-a sugerat să îmi găsesc unul care mă reprezintă, care mă face să mă simt bine şi îmi conturează unele laturi ale personalităţii. Bun sfat, recunosc!

Notele fine pe care le-am dedus din parfumul Avon Free mă fac să mă simt o romantică în căutarea unei bănci solitare dintr-un parc, să mă las pradă unei cărţi bune şi a unei adiere jucăuşe la început de toamnă.

 Noua aromă îmi inspiră libertatea de a fi eu însumi, de a cuceri noi orizonturi şi de a mă simţi cu spiritul mereu tânăr.

Îl găseşti aici şi te îndem să te bucuri de viaţă aşa cum ştii mai bine!

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro