Tot ce trebuie să ştii despre peelingul cu carbon

Dacă la orele de chimie am învăţat că elementul carbon poate să devină un diamant, (ştii tu, procesele chimice şi alte activităţi), păi iată că industria de beauty nu doarme niciodată şi a lansat peelingul cu carbon. Am mers la Natalia Spătaru, cosmetologul salonului "Skin Lux" unde am întrebat cu ce se "mănâncă" procedura de peeling cu carbon şi de ce e un must  în domeniul îngrijirii tenului. Şi toată treaba asta se face cu un aparat de ultimă oră pe care Natalia l-a adus la ea în salon. Vorbim de un aparat cu laser neodimic, perfect pentru a face 4 proceduri. Însă azi e despre carbon şi cum să fim frumoase prin intermediul lui! 

Cum funcţionează: 

 - Carbonul este un ferment care pătrunde până în membrana bazală a epidermului, mai adânc nici cum nu pătrunde. Ajugând în membrana bazală, acest gel pe bază de cărbune activat, adună toată murdăria, surplusul de grăsime eliminat de glandele seboreice. Atunci când influențăm cu laserul cu o adâncime 1302 nanometri asupra acestui gel cu carbon, se declanșează o reacție chimică prin care se elimină tot ce a adunat gelul. Studiile arată că această procedură are un rezultat foarte bun în tratarea demodexului.

- Această procedură poţi să o combini cu o curățire ușoară a tenului. 

 - Nu se permite categoric de efectuat această procedură în combinație cu peeling-urile chimice deoarece pot fi reacții adverse, cum ar fi dermatita sau inflamație foarte gravă.

- Contraindicații: femeile însărcinate, femeile care alaptează, persoanele care suferă de dermatită, eczeme, inflamații la piele, acnee în fază activă, herpes.

- Nu se permite de efectuat procedura după expunerea la soare. Dacă ai fost la mare şi te-ai bronzat, vino la procedură peste o lună pentru a nu avea arsuri pe piele. 

- Efecte poţi vedea chiar şi după prima procedură. Ridurile mici încep să fie mai puţin vizibile, hrăneşte şi hidratează pielea.

Natalia vă aşteaptă la salonul ei "Skin Lux" de pe str. Ismail 56/1 pentru a vă oferi proceduri superbe atât pentru ten, cât şi pentru corp!

Fiţi frumoase! 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro