eu-cu-Oxana.jpg

Cum să ai o săptămână frumoasă?

Da, ştiu şi te înţeleg, nimeni nu iubeşte ziua de luni. Toţi ne facem tot felul de promisiuni şi la un moment dat le abandonăm. Însă ce spui dacă am pentru tine câteva idei de cum poţi avea o săptămâna frumoasă? Şi nu e neapărat să aloci sume uriaşe de bani, e doar nevoie de puţin timp dimineaţa şi seara, de propria ta intimitate şi propriul tău ritual de îngrijire a feţei. Vreau să ţi-l prezint pe al meu, alături de produsele revoluţionare de la „Mary Kay”!

 Luni dimineaţa

-          Umezeşte faţa cu apă călduţă, apoi aplică soluţia purificatoare „Age Minimize 3D™ 4-in-1 Cleanser” din setul TimeWise 3D®. Îţi recomand să o aplici în zona bărbiei, obrajilor, frunţii, nasului. Ce vei primi? O curăţare profundă, un efect de mască, tonifiere, un ten luminos.

 

ATENŢIE! Pentru un efect mai profund încearcă să o aplici cu peria inteligentă „Skinnvigorate Sonic”. E o noutate superbă adusă de companie, special pentru îngrijirea delicată a tenului. Selectezi viteza de care ai nevoie şi cureţi delicat cu mişcări uşoare. Evită zona ochilor şi părului. Se deconectează automat după 1 minut de folosire. Apoi reporneşti. O menţii câte 15 secunde pe fiecare zonă a feţei.

 

-          Aplică  un loțiune tonică hidratantă regeneratoare „TimeWise® Moisture Renewing  Freshner”. Înmoaie pielea uşor, o hidrateză şi îi oferă şansa de a se bucura de un tratament proaspăt.

-          Crema de zi cu SPF 30 Age Minimize 3D™ este următoarea care o aplici. Pielea este protejată de razele UVA şi UVB, îşi recapătă strălucirea naturală, oferă hidratarea 12 ore.

-          Crema de ochi Age Minimize 3D™ vine să completeze ritualul tău de frumuseţe. Elimină semnele de îmbătrânire şi oboseală, pielea arată mai fină şi mai uniformă.

 

-          La final, aplică o cremă CC cu factor de protecţie 15, cum e aceasta de la „Mary Kay”.

 

Luni seara

Aplică în următoarea ordine: Cleanser-ul, loţiunea tonică, crema de noapte Age Minimize 3D™ din setul TimeWise®  (luptă cu ridurile fine, cu cele profunde, ajută pielea să strălucească), crema de ochi.

 

Marţi dimineaţa

 

Repetăm procedura de luni dimineaţa.

 

Marţi seara

 

Pentru seara de marţi am pentru tine o invitaţie la un SPA multimasking! Da, chiar la tine acasă, fără să mai mergi la salon.

 

-          Mască de cărbune de curățare profundă Proof® Clear, perfectă pentru zona T.

Când cărbunele trece printr-un proces special de încălzire, acesta devine activ, ceea ce îl face mai poros. Are capacitatea de a absorbi impurităţile, iar tenul tău e mai sănătos, cu mori micşoraţi. Aplică pe pielea umedă, lasă câteva minute până se întăreşte uşor, apoi elimină cu un disc de bumbac înmuiat în apă călduţă.

 

 

-          TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask este perfectă pentru zona obrajilor. După ce aplicați un strat gros și uniform pe o față curățată (evitând zonele oculare și ale gurii așa cum ai face cu orice mască), lăsați-l să se „odihnească” timp de 10 minute. Masca nu se va usca. Clătiți sau îndepărtați cu un disc de bumbac înumuiat în apă călduţă. Pielea va fi calmată, hidratată şi curăţită.

 

La final aplică loţiunea tonică şi crema de noapte.

 

 

În zilele de miercuri şi joi repetăm ritualul de luni, vineri – pe cel de marţi.

 

Nu pot decât să îţi doresc o săptămână frumoasă, iar planurile din agenda ta să se împlinească aşa cum îţi doreşti!

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro